Posted on

Oznamy, Hirdetések – 13.11.2022 – 20.11.2022

** Ďakujeme každému, kto sa zapojil do nášho tradičného Svätomartinského sviečkového sprievodu. Taktiež ďakujeme za zákusky a pagáčiky, ktoré ste priniesli na pohostenie!

 

 

** Oznamujeme veriacim, že po spoločnej dohode s našou Farskou ekonomickou radou a so schválením Arcibiskupského úradu od tohto mesiaca, vždy v nedeľu po 15. dni v mesiacoch budeme mať účelovú zbierku na generálnu opravu nášho organa, ktorá podľa doterajších cenových ponúk bude stáť cca. 80 000 EUR. Je to už náš dlhodobý problém aj projekt, do ktorého sa púšťame spoločnými silami. Prvá takáto účelová zbierka bude v nedeľu, 20. novembra po svätých omšiach pri vchode do kostola. Komu to lepšie vyhovuje, aj naďalej je aktívny bežný účet farnosti, na ktorý sme doteraz prijímali milodary na pastoračnú miestnosť a je zverejnený na našej nástenke. Ďakujeme Vám za každý milodar! 

 

———————————–

 

 

 ** Köszönjük mindenkinek, akik belekapcsolódtak a szentmártoni lámpás körmenetbe. Köszönjük a sós és édes süteményeket!

 

** Hirdetjük a kedves híveknek, hogy az Egyházközségi Gazdasági Tanáccsal történt megegyezés, és az Érseki Hivatal engedélyezése után, havonta egyszer, mindig a hónap 15. napját követő vasárnapon, célirányos gyűjtést tartunk az orgonánk generális javítására, amely az eddigi árajánlatok alapján kb. 80 000 EUR összegbe kerül majd. Egy hosszútávú probléma és projekt megoldását kezdjük el közös erővel. Az első ilyen célirányos gyűjtés vasárnap, november 20-án lesz a szentmisék után a templom bejáratánál. Akinek jobban megfelel, továbbra is aktív az egyházközségünk azon számlaszáma, amelyre eddig a közösségi helyiségünkre lehetett adakozni, és amely számlaszám megtalálható a faliújságon. Minden adományt köszönünk szépen!